Szolgáltatásaink

Cégünk fő profilja a kis és nagy sorozatú alumínium félkész termék gyártása, megmunkálása és összeszerelése, de megrendelőink igényeinek megfelelően nálunk lehetőség nyílik egyedi darabok elkészítésére is.

További lehetőségként kínáljuk alumínium alkatrészek és szerkezetek teljes körű előállítását, az alapanyag beszerzéstől kezdve a felületkezeléseken és forgácsolási műveleteken át egészen az összeszerelésig, csomagolásig, és némely iparágban a kivitelezési munkákig is.

Az AM Production az élet számos területéhez kínál Önnek alumínium megoldásokat!

Tevékenységeink

Darabolás

Alumínium profilok méretre szabása automata daraboló géppel, vagy 2 fejes CNC fűrésszel 10-6000 mm-es hossztartományban, 90°-tol eltérő szög vágási lehetőséggel akár 23°-ig.

Megmunkálás

Szálanyagok vagy készméretre darabolt profilok marása, fúrása, menetfúrása 3 és 4 tengelyes CNC megmunkálő központok használatával. Hasznos munkatér: 6700x700x300 mm, 3000x3500x250 mm.

Koptatás

A megmunkálások során keletkező sorja eltávolítása, az élek lekerekítése, illetve a munkadarabok felületének megtisztítása-koptatása egy 280 literes vibrációs csiszoló gép alkalmazásával.

Összeszerelés

Az általunk megmunkált darabok összeállítása, komponensekkel való kiegészítése komplettírozása akár készre csomagolással együtt.

Hegesztés

AWI(141), CO(135), MIG(131) technológiás, korszerű gépeinkkel az általunk megmunkált darabokból és esetlegesen egyéb hozzáadott komponensekből, hegesztett szerkezeteket-alkatrészeket is elő tudunk állítani, alumínium és acél alapanyagokból is.

Hajlítás

Installációs és egyéb profilok, alumínium zártszelvények, csövek, szögprofilok ívesítése.

Hengerítés

Acél, alumínium vagy más alapanyagú sík lemezek hengerítése, hengerek, kúpok kialakítása.

Kivitelezés

Az általunk gyártott szerkezetek helyszíni munkáit is képesek vagyunk esetenként ellátni. Tapasztalt lakatosaink korszerű munkaeszközeikkel magas szintű kivitelezési szolgáltatást tudnak nyújtani.